kläder och en ode to my apartment

Lite senare idag åker vi ju på konferens. Jag har alltid så svårt att packa inför sånt här och tar alltid med mig - för lite! Vilket jag antar är ett omvänt problem. På något sätt har jag svårt att låte mig själv vara fåfäng, eller snarar eatt visa andra att jag är det. Vill inte komma med för mycket, byta kläder för ofta (alltså under den här typen av evenemang), sminka mig offentligt. Det är lite tråkigt att jag ska känna en sån spärr. Särskilt som jag faktiskt tycker att kläder är kul och smink likaså.

På tal om kläder kom
La Redoutes katalog i förrgår. Mysigt. Ser fram emot ett par timmar i dess sällskap i helgen. Annars verkar det bli en lugn kväll imorgon. Är bjuden på tjejmiddag till F, men måste eventuellt vara hemma och pyssla inför att min lägenhet ska stå som boning för någon annan än jag i 21 dagar.

Jag kommer att sakna mitt krypin; min svarta vägg i köket, min sköna soffa, mitt nya datorbord (som eg. är ett gammalt fint sminkbord), det mysiga skenet av lamporna, den gröna hallen, barbordet. Jag rensade ur en hel del i helgen vilket känns så skönt så. I love when I rensar, brukar ju inte vara så duktig på det!

Nu ska vi äta sushi-lunch, sen bär det av till Nynäshamn!

PS Min chef

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback